Nieuws

25 maart – Corona aangescherpte maatregelen: Behandelen op afstand

  • maart 25, 2020
  • KFT schiedam
  • Reacties uitgeschakeld voor 25 maart – Corona aangescherpte maatregelen: Behandelen op afstand

In verband met het Coronavirus hebben wij onze manier van werken aangepast. Voorop staat de veiligheid van u en uw kind en van onszelf! Daarom vinden behandelingen vanaf heden tot een nader te bepalen moment zoveel mogelijk op afstand plaats. Individueel wordt u hierover geïnformeerd.  Dit betekent dat er door middel van bellen of beeldbellen contact wordt gezocht met u of uw kind.

Wanneer directe behandeling noodzakelijk is dan kan dit doorgang hebben, waarbij alle adviezen  van het RIVM in acht worden  genomen.

 

Wilt u uw kind voor aanmelden voor begeleiding? heeft u een vraag over uw kind? of wilt u een patiënt verwijzen? Dat is nog steeds mogelijk.

Het eerste contact zal plaatsvinden via beeldbellen. Daarna bepalen we in overleg de noodzaak van behandeling en hoe we dat vorm gaan geven.

 

Het is een stressvolle en onoverzichtelijke tijd voor ons allemaal. Scholen zijn gesloten, het sociale leven is stil gevallen. Ingrijpend voor jong en oud.

Wij zullen als Kinderfysiotherapie Schiedam ons best doen deze stressvolle periode zo goed mogelijk met u te doorstaan. Mocht u vragen hebben of hulp zoeken, bel ons gerust.

Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur. U kunt altijd de voicemail inspreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

T  010 4734046

E  info@kinderfysiotherapieschiedam.nl